Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    IMG_0150
    /about-us/
    about-us
    about-us
    about-us
    about-us

Diadegake ing taun 2009, Beijing Jinglong Special Carbon Technology Co., LTD. minangka pabrikan profesional sing fokus ing riset, produksi, penjualan lan layanan produk grafit. Produk utama kita kalebu elektroda grafit, tungku grafit, cetakan grafit, tabung grafit, blok grafit, batang grafit, grafit kemurnian tinggi, grafit isostatik, lsp lan peralatan, kalebu pusat mesin grafit CNC, mesin panggilingan CNC, mesin bubut CNC lan mesin gergaji gedhe, mesin grinding permukaan lan sapanunggalane

Industri